Странице

понедељак, 25. април 2016.

Brza večera

Potrebno je:

  • 12 kriški hleba
  • (odredite količinu koja vama odgovara)
  • 300 g domaćeg kravljeg sira
  • 150 g kačkavalja
  • 3 jajeta
  • 2 kašike ljutog ajvara
  • 150 g suhomesnatog
  • origano

Pripre

1. U dublju posudu staviti sir, pa ga viljuškom dobro izmrviti, ili ga krupno narendajte. Dodati tri jaja, Sjediniti viljuškom, pa krupno narendati kačkavalj. Suhomesnato (šta imate) iseckati na kockice, pa dodati u smesu sa jajima i sirom. Ubaciti ajvar i origano (stavite još začina koje volite) i dobro promešati. So nisam stavljala, zato što je sir bio slan.
2. Rernu uključiti da se zagreje, na 180 C. Hleb poređati u pleh, preko pek papira. Na svako parče hleba obilno naneti fil. Staviti da se zapeče, oko, 15 minuta. Poslužiti toplo.

Нема коментара:

Постави коментар