Странице

субота, 14. мај 2016.

Sendvič sa suvim mesom i povrćem

Za sendvič :

  • 3 sendvič kifle
  • 3 dimljene kobasice
  • 9 tanko sečenih parčića suvog mesa
  • 1 veća zelena paprika (sveža)
  • 1 veća crvena paprika (sveža)
  • 1 glavica crnog luka

Za sos:

  • 4 kašike kisele pavlake
  • 4 kašike majoneza
  • 1 kašičica senfa
  • 2 čena belog luka

Priprema

1. Luk iseći na rebarca. Papriku iseći na tanke štapiće. Na malo ulja staviti da se isprži suvo meso. Izvaditi ga i u istu masnoću staviti da se isprže kobasice. Kada su se ispržile izvaditi ih u tanjir, pa staviti da se prži crni luk i paprika. Papriku i luk posuti sa biozačinom. Kada povrće omekša skloniti ga sa vatre.
2. Sos: Kiselu pavlaku, majonez, senf i sitno iseckani beli luk umutiti viljuškom. Ovaj sos možete da koristite uz svaku vrstu mesa.
3. Sendvič kiflu raseći na pola. Prvo staviti sitno iseckanu kobasicu, pa suvo meso, zatim povrće i na kraju sve preliti sa sosom. Prijatno i uživajte u jako dobrom ukusu sendviča.

Нема коментара:

Постави коментар