Странице

четвртак, 06. октобар 2016.

Šampon protiv peruti i opadanja kosePotrebno je:

500 ml Kosili šampona, 10 ml AD kapi (uljani rastvor), 50 ml ricinusovog ulja, 100ml Pantenol rastvora, 1 tableta acetisala (ili Anbol od 300 mg).

Ovaj recept sam dobila pre dva meseca, ali nisam želela da ga objavljujem dok se ne uverim da zaista pomaže. Na internetu ima sličan recept (Bojanin recept), ali meni nije pomogao.
Imala sam problema i sa velikom količinom peruti i sa opadanjem kose. Koristila sam razne preparate, što sam čula od prijatelja i što sam pronalazila na internetu, ali bez efekta. Kada sam dobila ovaj recept bila sam jako nepoverljiva i htela sam prvo da ga isprobam, pa ako meni pomogne, onda da ga objavim.
Kosa se pere (kao sa svakim šamponom) 3 - 4 puta nedeljno. Prvi rezultati se vide već posle dve nedelje. Osetno se smanjuje perut i kosa manje opada. 
 Ovaj šampon se koristi tri meseca, pa se napravi pauza od mesec dana.
Pošto sam se lično uverila da je jako delotvoran želela sam da ga podelim sa svima kome je potreban.

Priprema :


Tableta acetisala (ili anbola - 300mg, pošto je nestašica acetisala, pa se negde teže nalazi, a sastav je isti) se zgnječi u avanu, da se pretvori u prah. Sve navedene sastojke sjediniti, dobro promešati, sipati u neku odgovarajuću posudu i koristiti kao šampon.

Нема коментара:

Постави коментар